Известие

Collapse
No announcement yet.

ServiceManual на CD

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ServiceManual на CD

Според вас дали е читаво това CD с PDF-и или все пак е възможна невероятната наглост да се продават същите сканирани г*вна, с които вече разполагаме? Мен цената ме устройва иначе, още повече ако се съберем няколко души и после "колективно" ползваме
    Пише, че всичко е около 106мб срещу 80 на наште ПДФ-и...
    http://www.datamanuals.net/alfaromeo155.htm

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
    Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

Каква е гаранцията, че няма да са същите? Сега гледам, че тези, които имам са 122MB.
      Alfa Romeo 155 1.8TS
      Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

Пратих им на тия тупани една молба да ми засилят една-две случайно избрани от тях страници, за да видя кво точно предлагат (т.е. дали не е същата гадост). Засега съм получил единствено... дръжки.

Comment

какво стана с това СД? купихте ли го? щото ако не сте още и аз съм фен да вляза в играта...
          '97 155 1.8 16V
          GMC YUKON DENALI 5.7 V8
          the cost of living is dying...everybody pays...
          sigpic

Comment

Оказа се, че съдържа същите ПДФ-и, които имаме.

Comment

И аз доста се ровичках из интернет за да намеря някакви по-читави манюъли, но за съжаление, всичките са копирали едно и също нещо и го продават!!!!!! За мен си е наглост за цена от 15 - 35 паунда да продаваш продукт с такова качество
              ...а причината, защо си търся манюъли с добро качество - някои от Вас я знаят... особено онези с 1.7ТС двигатели
              AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
              Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.

Comment

Working...
              X